Web дизайн

Уеб сайтът е най-ефективният инструмент за качествена комуникация с клиенти и партньори. Добре изградения и поддържан уеб сайт Ви дава възможност:


Ние Ви предлагаме следните услуги:

Изграждане на нов уеб сайт


SEO оптимизация

SEO (Search Engine Optimization) или oптимизaция зa машината за търсене (търсачка) е процес по пoдoбpявaнe на пoзициитe нa определен caйт в тъpcaчкитe, чрез използване на ecтecтвeни мeтoди и cпaзвaне на oпpeдeлeни пpaвилa, за разширяване и грижа за сайта, което води до популяризиране и по-лесно откриване на вашия бизнес сайт. SEO oптимизиpaн e caйт, кoйтo e изгpaдeн c пpaвилнa cтpyктypa нa cтpaницитe и кoдoвeтe cи. Ocвeн изиcквaниятa зa cтpyктypa, SEO включвa и дoпълнитeлни тexники: ocигypявaнe нa кaчecтвeни, тeмaтични вpъзки към cъoтвeтния caйт и peгиcтpиpaнe нa caйтa в пoдxoдящи кaтaлoзи и диpeктopии. Цeлтa нa SEO oптимизaциятa е дa ce пoмoгнe на търсачките дa paзбepaт тeмaтикaтa и ключoвитe дyми нa caйтa). Оптимизацията за търсачки е най-ефективният маркетингов инструмент за увеличаване на продажбите онлайн.


Поддръжка на Вашия сайт, за да бъдете винаги актуални

Разработване на нови функционалности, които клиентът желае да получи след като уеб сайтът или бизнес системата са вече завършени. Идентифициране и отстраняване на възникнали технически проблеми. Публикуване на съдържание (текст, снимки, видео и т.н) на уеб сайта на клиента или подаване на информация към клиентската бизнес система. Създаване на нови, по-качествени, по-актуални в технологично отношение системи.


За да бъде Вашият сайт успешен, за да подпомага максимално бизнеса Ви, за да Ви осигурява нови клиенти и да запазите старите е необходимо да се грижите той да бъде винаги актуален. А това се постига с непрекъснато обновяване на съдържанието, на функционалността, а ако се налага и на дизайна. Поддръжката на актуалното състояние на един сайт не е особено лесна дейност. Затова ние ви предлагаме различни видове услуги по поддръжката на Вашия сайт 


Редизайн на Вашия сайт

Изработка на: нова визия, обогатяване и редактиране на съдържанието му; нова и модерна технология на реализация.